söndag

heheheheeej!
det är typ 25grader ute och massa sol, älskart!
igår var vi då ute och gled i kanoter, det var ganska så tråkigt faktiskt och grymt jobbigt, men snacka om att jag typ är värdens starkaste kvinna nu.
idag har jag typ suttit ute och ätit hela dan, så jag är typ värdens rundaste kvinna också, för er som ville skriva ner det.

ajuste igår så fiska jag typ första gången i mitt liv, och vet ni vad jag fick typ en fisk på ca 35 kg, ganska så mycket flyt faktiskt.


my biiiiiiig fisk!


/e


fredag

godkvällens alla söta!
kom just in från en toppen kväll. började med att jag och några var och kolla på när en kille i min klass spela piano, grymt duktig var han. sen gick me charl8 och cärrs vidare och åt massa på grönis grodis. vid typ 10 lr nått skutta vi över till axL och hade det kanon med massa prat och sånt! 

imorgon ska jag iväg och åka kanot! jag hatar kanoter, så det blir att jobba på brännan för min del.
nu är det sängen som kallar!

/e


tisdag

hej
hejdå
/e


måndag

godagens!
jag är hemma.
jag är lite brun faktiskt (grymt glad)
jag är ¨på dejt med mina läxor
jag var med min saknade eric idag
jag vill ha sommar
och nu ska jag vara lite trevlig mot min otroligt trevliga dejt.



/e


tisdag

hej alla snorungar!
dagen börja sämst, jag skulle printa en sak som jag skrev igår, men det hade blivit knas när jag skulle spara så allt var borten, kul va.... så nu måste jag skriva om hela  allt. kuuuul! sen vakna jag 49 min för sent också ännu roligare....
idag ska jag även upp och kolla om klänningen jag ville ha på balen finns kvar och sen måste jag packa massa för imorgon åker jag min väg till..fraaaaaaaaankrike.
fast inte jätte taggad nu för jag saknar min pöjk, och kommer inte få träffa han på mycket länge.
jaja nu måste jag skriva så min idrottslärare kan övertyga min dansfröken om att jag är en toppen elev.

/e



ni som ska till karolinska efter nian lär passa er, för här kommer ebbut och cärrs!


måndag

tjingeling plingeling!
igår kväll innan jag skulle sätta på mig mina mysis kläder var det strålande sol och mina planer för att ha sommar kläder idag steg till toppen, jag var as taggad för det. och sen idag när jag vakna var det typ grått som grannens hus på himlen och mitt toppen tagg var borta.... huhuhu. just nu sitter jag och dunkar lilla melodifestivalen och det har typ regnat hela dagen så jag funderar på att gå ner och göra chokladkaka så livet kan kännas lite bättre igen.

/e

söndag

hej! igår kväll blev det ändrade planer, var hemma ist och kolla melodifestivalen med familjen ganska mysigt! men det är så otroligt dåligt. nu ligger jag här i min gosiga säng och kollar tv och ska snart sätta igång att skriva massa saker till skolan,



lördag

godagens!
gårdagens kväll spenderades med adde, david, hannes, eric och charl8. vi kolla skräckfilm, men jag blev ganska besviken, inte alls lika läskig som jag hoppades...höhö
igår på dagen var jag även och kolla efter balklänning, det gick typ lika dåligt som om man skulle försöka äta en bil, smäst! jag hitta typ en söt men jag skulle behöva ha tuttar stora som fotbollar för att den inte skulle trilla av, och det har jag då icke.

just nu sitter jag och skriver nån bild sak och om en stund ska jag iväg och träna.
ikväll ska jag rulla till eric tror jag.
det är sol ute och på onsdag glider jag iväg till frankrike över helgen, yeeeeeeeeeeehaaaaa!

/e

fredag

hejjhallå!
sitter hos min charl8 nu och dunkar lite musik medans hon springer runt som en lite råtta och städar. ikväll blire film med lite kul folk, perfekt för en fredags kväll. tror till och med att det blir skräck film i en mörk och läskig källare, jag älskart!

/e


bild från avslutningsfotona!

<3


onsdag

hej!
sitter här och borstar gaddarna och vet inte riktigt vad jag ska skriva.
eric gick nyss och jag ska snart ta och sova en blund, imorgon är det franska prov och jag kommer aldrig att klara det!

/e


tisdag

hola!
vet ni vad, på onsdag nästa vecka glider jag iväg med planet till st-tropez som ligger i frankrike för att sola sönder. över helgen, hihi för bra! nu ska jag iväg och träna magen för stranden!

/e

söndag

hej!
gick till farmor imorse för at hon skulle fixa mina danskläder som jag sytt tills imorgon, och vet ni vad hon gör? tar upp typ allt jag sytt och gör om det, så fult tyckte hon det var medans jag gick runt och var nöjd med mitt arbete... sen blev det shoppa lite och nu ska jag ta och plugga massa! fast det kommer inte gå någe vidare för jag g¨år typ bara runt och runt med en fet tung klump i magen aför att jag är så nervös för imorgon då vi ska dansa cheerleading på behrn när ösk-hammarby spelar.. hihi!

/e

lördag

tjosan trosan!
dagen började med att jag och pappsen åkte ut på shopping tur, hitta skor tills på måndag då vi ska dansa, och han köpte blommor. sen vart det iväg och träna, älskart!
snart ska jag äta massa och sen vandra iväg till eric, ha en fin lördag!

/e


fredag

tjenare mittbenare!
efter skolan idag gled jag hem till idis för en lång mysig pratstund och massa goda mackor, efter det blev det hem och äta ännu mera. och sen senare på kvällen kom eric som nyss gick. sånna här bra fredagar borde man få ha hela tiden.
nu ska jag sova massa!

/e

onsdag

tjena alla freena!
kom nyss hem från barngympa, alltid lika mysigt att få träffa mina små söta barn.
om en liten stund kommer charl8 hit och leker med mig, vi ska dansa och ha det bra! hiihöhö..

imorgon ska vi ju ta såna där kort man brukar ta i 9an när man ska vara utklädd, vi satttttsar stenhårt!


/e

tisdag

tjeeeeeeenare!
idag har vart helt jätte bra faktiskt! börja med matte prov som gick ganska bra, otroligt nog.. jag är lite stolt faktiskt. sen vare bara skola som vanligt. +att min bildlärare sa att jag hade gjort en fin bild och det gjorde mig grymt lycklig eftersom jag aldrig fått höra det förut. höhö!
sen efter skolan vart det hem och städa lite och sen nu ikväll kom eric hit, grymt bra! :)<3

nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova en gnutta.

/e


måndag

hej alla 999999999999999922901 läsare!
idag vare ganska så kort dag i skolan, skönt. sen kom charl8 till mig och lärde mig en dans som jag måste kunna tills måndag :s lite pirr sådär! jag berättar mer om det senare någon dag.
sen gick vi ut och hoppa stuttsis och prata massa. älskar våra små prat stunder som kommer ibland, dom är guld värda!

nu ska jag sova så jag är pigg för imorgon, för då blire matte prov till 1000008 %

/e


söndag

godagens!
idag har jag mer eller mindre bara suttit som en nöt vid datorn och skrivit idrotts sak om hälsa och bild grejjs om  Keith haring, inget som jag rekomenderar på en söndag faktiskt, grymt tråkigt!

gårdagens kväll var jätte mysig, har tyvär inte så många bilder eftersom det är charl8 som står för att ta kort nu för tiden.
nu ska jag fortsätta min mysiga dejt med skolarbetet.


JAG ÄLSKAR VÅR!

lördag

nu har jag legat ute och solat i typ 2 timmar så himla tråkigt att bara ligga där som en sovande padda. snart ska jag rulla till träningen och sen ikväll blir det att fira mitt hönefjun som blir 16 idag!
och inatt drömde jag massor av mardrömmar efter filmen vi såg igår, jag vakna helt kallsvettig, usch!

/e

fredag

hej sverige!
gårdagen (valborg) var lyckad om jag får säga det själv, jag tillbringade kvällen med massor av mysigt folk!

idag har jag bara legat och solat och jag har blivit sååååååååååååååå brun -.-
sen ikäll har jag vart hos charl8 med hannes axL och eric mycket kul, kolla typ på värdens äckligaste film och efter det blev det sunes sommar. nu ska jag kolla OC och sedan sova massa!

BILDER FRÅN IGÅR!






/e

RSS 2.0