torsdag

hej!
gårdagens kväll var toppen, slutatde med att jag och 3 av min söta kompisar från 4,5,6 typ satt och grilla skummisar och bara njöt av sommaren.
idag har jag vart på gustavisks sånt dära utomhusbad grejs med charl8 ida och isa-bell. mycket mysigt, och jag har fakrtiskt blivit lite brunis, glader*
ikväll har jag vandrat typ 3mil med isabell och sen gick vi hem och kolla film, nu ska jag snart sova efter jag kollat lite på tv.
/e


charl8 unt moi för mycket lång tid sen....

onsdag

tjo!
jag har haft en toppen helg i smögen, kanske inte det bästa vädret hela tiden, men mycket bad och bra stunder vare iaf.
eric gick typ nyss och jag ska ta och äta och byta om lite för att sedan njuta av en toppen sommarkväll med charl8EN!
/e


tisdag?

hej!
solen skiner förtsta dagen på sommarlovet och det är jätte bra.
snart ska jag iväg till sopi vi ska laga potatis och viskbullar, typ alla som läser kommer tänka  usch... själv tycker jag det är mycket gott!
idag kanske jag och min fader ska ta och köpa en ny gitarr till mej för jag tappa min andra i trappen så den har inget huvud kvar. höhö!

/e
tre små bilder från i söndags!

fredag

det regnar ute............................sämst!
på torsdag glider jag och manda till smögen över helgen och just nu vet jag ine vad jag ´ska hitta på.
/e

torsdag

godmorgon!
gårdagens kväll var super mys, slutade med att vi satt hemma i min källare hel kvällen men det va bra iaf. nu är det då sommarlov och jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på.
/e


hur ska jag klara mig?

onsdag

tjeeenispeniis!
skolavslutning idag, den sista på engelbrekt för min del... hatart! massa tårar och kramar.
sen vart det att äta med massa mysigt folk i klassen, nu sitter jag här och fryser och ska snart ta och sova en stund.
ikväll kommer flickorna hit och sen går vi ut i det underbart fina vädert, avslutar kvällen hemma hos sopi tror jag! hihihähä
/e


!

så jävla bra är du!

måndag

hej!
idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal! har nog inte så mycket mer att säga....
/e

måndag

hej!
idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal, idag är det bal! har nog inte så mycket mer att säga....
/e

lördag

hejs!
sitter hos tilda i stockholm och vi rulla just hem från grönalund. lite smått sådär jätte kul. snart ska vi ut och träffa mysigt folk och sen ska jag tvinga tildus att kolla på wildchild med moi. 
har inte så mycket mer kul att berätta mer en att vi rockade på att kasta boll så jag vann största och vackraste nallen, :D

bilder från helgen kommer när jag är hemma!
/e

fredag

hej!
har inte skrivit på en typ en miljon år och jag orkar inte skriva vad jag gjort under tiden heller, kanske kommer lite bilder från veckan bara.
dagen har vart en smula fail faktiskt, börja med att största hor barnen på vår skola satte fast dörren när jag var på toa så jag inte komma ut, som tur var hade jag med min söta telefon annars kanske jag hade suttit fast där än, sen vart det till stan och kolla på studenterna och typ frysa till is, efter det blev min pappa anklagad för att langa sprit till mig bara för att jag var med när han köpte en flaska vin, hur fan kan en brud i kanssan på 21år säga så.

nu ska jag snart sätta mig i bilen och rulla till stockholm för att träffa en mycket god vän :P höhö

/e


vi cykla till nån sjö i ånnaboda tror jag på måndagen, för jobbigt!


och sen åt vi på pacos och efter det blev det statsparken och ha det bra!

RSS 2.0